sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hirvenjauhelihakeitto




Vaikka täällä lapissa on vielä lumi maassa, niin vapun aikana on ruoka tehty grillaamalla. Tänään kuitenkin satoi lunta, joten ajattelin tehdä sisällä ruokaa. 

Ainekset:

700g Hirvenjauhelihaa
1kg Perunoita
Vettä
400g Keittojuureksia
4kpl Lihaliemikuutioita
30kpl Mustapippuria
1kpl Sipuli
Suolaa

Koristeeksi persiljaa.

Ohje:

Kuori ja paloittele perunat. Laita kattilaan vettä lisää perunat ja laita kiehumaan. Lisää kattilaan lihaliemikuutiot ja pippurit. Kuori ja pilko sipuli ja ruskista jauhelihan kanssa. Kun perunat ovat puolikypsiä lisää kattilaan jauheliha ja keittojuurekset. Anna kiehua, niin että perunat ovat kypsiä. Maistele ja lisää halutessasi suolaa. Laita lautaselle ja koristele persiljalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti