tiistai 26. tammikuuta 2016

Friteeratut kanansiivet



Kun kerrankin löydettiin marinoimattomia siipiä paikallisesta kaupasta, niin pakkohan niitä oli hakea lisää. Me harvemmin käytetään friteerauskeitintä, mutta nyt se kaivettiin kaapista. Friteeraamalla saa kyllä ruuista todella maistuvaa ja keittimien hinnatkaan ei päätä huimaa. 
Me ei perinteisesti laitettu siipiä keittimestä oton jälkeen siipisoosiin vaan dippailtiin siipiä tulisessakastikkeessa. Lisänä tarjoiltiin porkkanatankoja ja me vaihdettiin perinteinen selleri kurkkutankoihin. Kasviksille oli oma dippinsä. Valmiiksi marinoiduista siivistähän ei saa sitä makua pois edes pesemällä, eli jos vain löydät kaupasta, niin osta marinoimattomia siipiä. 

Öljyä keitettiin keittimessä 190asteessa ja siipien annettiin olla siellä sen 8minuuttia. 

Siipiä meillä oli 800g ja sen verta hyviä oli, että ois noita voinu syödä melkosesti enemmänkin. 

Tuossa olikin ohjetta tarpeekseen, että ei muuta kuin friteeraamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti