lauantai 12. marraskuuta 2016

Tonnikalapasta




Poika laittoi taas tyttöystävälleen ruokaa. Ja koska edelleenkään hän ei syö lihaa, niin tonnikalasta piti jotain uutta keksiä. Tällä kertaa siis tonnikalapastaa ja kuulemma oli ihan hyvää. Itsekkin sain hieman maistaa ja oli kyllä ihan hyvää. Tässäpä siis tonnikalan ystäville ohje tonnikalapastalle.

Ainekset:

500g Penne Rigate kuviopastaa
2prk tonnikalapaloja öljyssä
1prk tomaattimurskaa
1kpl sipuli
2kpl valkosipulinkynsiä
2kpl kalaliemikuutioita
Oliiviöljyä
Sitruunamehua
Suola
Pippurirouhetta
Parmesan- juustoa

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. 
Kuullota sipuli valkosipulinkynnet oliiviöljyssä pehmeiksi.
 Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
Valuta öljy pois tonnikalapurkeista ja lisää tonnikala pannulle. 
Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää liemikuutiot. Mausta kastike suolalla ja pippurirouheella, anna sen kuplia miedolla lämmöllä. 

Valuta kypsä pasta ja sekoita tonnikalakastikkeen kanssa. Raasta päälle parmesan- juustoa. Mausta lorauksella sitruunamehua. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti