Vielä hillakausi jatkuu, joten tehtiinpä jälkiruuaksi hilla pannacottaa. Vaikka me ei olla jälkiruoka ihmisiä, niin tämä oli herkullista.
Ainekset:
2kpl liivatelehtiä
2,5dl hillaa
4dl kuohukermaa
0,5dl sokeria
200g rahkaa
vaniljasokeria
Ohje:
Liuota liivatelehtiä vedessä n. 10 minuuttia. Soseuta hillat. Siivilöi sose ja poista siemenet.
Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia, sekoita välillä.
Lisää hillasose ja liotetut liivatelehdet. Kuumenna kiehuvaksi, älä keitä. Nosta kattila levyltä ja anna jäähtyä hetki.
Mausta rahka vaniljasokerilla ja lisää toisten ainesten sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos jälkiruokakulhoihin.
Peitä kelmulla. Anna hyytyä 4 tuntia kylmässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti