Tällä hetkellä luetuimpia reseptejä blogissamme ovat lintureseptit. Se ei toki ole ihme, koska metson ja teeren pyynti on sallittua vielä hetken täällä pohjoisessa. Meidän linnustusreissut tältä vuodelta taitaa olla kiireiden takia ohi, mutta tammikuun latvalinnustukseen on jostain revittävä vapaata. Nyt valmistettiin teeripastaa ja olihan se maittavaa.
Ainekset:
4kpl teeren rintafileitä
4dl kuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Voita paistamiseen
400g penne pastaa
8kpl kirsikkatomaattia
2kpl salottisipulia
2kpl valkosipulinkynsiä
Persiljaa
Parmesaania
Ohje:
Leikkaa teeren rintafileet suikaleiksi. Kuori- ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Laita pannulle nokare voita ja ruskista sipuli- ja valkosipulisilppua hetki ja lisää joukkoon teerisuikaleet. Kun liha on kypsää lisää suola ja pippuri, sekä kerma. Kiehauta kerma kasaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan.
Sekoita teerisuikaleet lämpimän pastan sekaan. Lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja hieman persiljaa. Raasta päälle parmesaanijuustoa.
Ruokajuomana sopii hyvin olut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti