perjantai 12. elokuuta 2016

Täytetyt kesäkurpitsat





Täällä pohjoisessakin pystyy jo aloittelemaan sadonkorjuun. Pojan kanssa ei olla oikeastaan koskaa välitetty kesäkurpitsasta, mutta nyt löytyi tapa valmistaa ne meillekkin maistuviksi. Oli kyllä niin täyttäviä, että tällä ohjeella syö ainakin neljä. Kokeile ihmeessä.


Ainekset: 

2 kpl isoa kesäkurpitsaa
2 kpl sipulia
1 kpl paprikaa
2 kpl tuoretta chiliä (meillä oli Apachea)
800g jauhelihaa
1ps Juustoraastetta
Tacomaustetta ronskisti

Ohje:

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne puoliksi pitkittäissuunnassa. Kaiverra lusikalla kesäkurpitsan puolikkaat veneiksi. Paista pannulla jauheliha, sipulit ja paprika. Mausta jauheliha tacomausteella. Täytä kaiverretut kesäkurpitsat jauhelihaseoksella. Lisää päälle juustoraaste. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia. 


Uutta satoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti