maanantai 21. marraskuuta 2016

Meksikolainen Liha-papupata




Eilen tehtiin Meksikolaista Liha-papupataa. Kävi se poika siinä välissä opettamassa kaverille nakkisopan teon, että ruuan täyteinen päivä oli.


Ainekset:

800g Porsaan palapaistilihoja
2kpl Valkosipulinkynsiä
2kpl Punasipulia
2kpl Naga Morich- chiliä
1tlk (500g) Paseerattua tomaattia
n.300g Tulista salsakastiketta
1tlk (380g) Kidneypapuja
Suolaa
Mustapippuria
Voita lihojen ruskistamiseen.


Ohje:

Ruskista lihat voissa pannulla parissa erässä. Kuori ja suikaloi sipulit ja valkosipulit. Pilko chilit pieniksi paloiksi. 

Laita pataan lihat, sipulit ja chilit. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Lisää paseerattutomaatti ja salsakastike. 

Kypsennä pataa kannen alla 175asteessa 3tuntia.

Lisää puoltatuntia ennen valmistumista pataan valutetut ja huuhdotut pavut. 

Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti