sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Porowokki




Me ollaan kesälomalla oltu nyt vähän yli viikko ja montaa aurinkoista päivää ei ole ollut. Sade aiheuttaa monia muutoksia suunnitelmiin, kuten vaikka ruuanlaitto paikan vaihtamisen metsän nuotiopaikalta kotagrilliin. Tänään kodassa tehtiin wokkipannulla porowokkia

Ainekset:

450g poron käristyslihaa
Oliiviöljyä
200g kiinankaalia
2kpl porkkanaa
1kpl punainen paprika
1kpl keltainen paprika
2kpl sipulia
3rkl soijakastiketta
1kpl punainen mieto chili
100g purjosipulia
Mustapippuria myllystä
Suolaa
2dl vettä

Ohje:

Suikaloi kaali, porkkanat, paprikat, chilit ja purjosipuli. Kuori ja pilko sipulit. Freesaa sipuleita hetki oliiviöljyssä wokkipannulla ja lisää joukkoon poronkäristyslihat. Paista lihat kypsäksi ja lisää joukkoon suikaloidut kasvikset, vesi ja soijakastike. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Anna hautua kypsäksi ja syö sellaisenaan tai perunan, riisin tai nuudeleiden kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti