sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Pannuahvenet

 


Olen ollut eteläisessä Suomessa opiskelemassa taas hetken ja nyt pieni tauko ja työkiireiden pariin hetkeksi. Matkalla on tullut syötyä eines- ja ravintolaruokia ja olen aivan täynnä niitä. Kun kotia pääsin, niin heti päässä alkoi pyöriä eri ruuat mitä haluan tehdä ja syödä. Edelleen lähellä sydäntä lähiruoka ja ennen kaikkea kala ja riista. 

Paikallisen kaupan kalatiskillä näin lokasta pyydettyjä pannuahvenia, joten pakkohan niitä oli ostaa. 

Pannuahvenet on niin helppoa ja hyvää arkiruokaa. 

AINEKSET:

Pannuahvenia (nyljettyjä ahvenia)

Ruisjauhoja

Suolaa

Voita

OHJE:

Sekoita jauhot ja suola lautasella, pyörittele ahvenia seoksessa. Paista runsaassa voissa kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin, kunnes ovat kauniin ruskeita. 

Tarjoile esim perunamuussin ja porkkanaraasteen kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti