perjantai 3. heinäkuuta 2015

Porsaan kasslerpihvi jallu-valkosipulimarinadissa




Toisin kuin etelässä, niin ainakaan tästä kylästä lapissa ei tunnu löytyvän hyviä lihoja. Kaikki lihat on niitä valmis marinadeissa olevia. Nyt sentään lihatiskiltä löytyi edes maustamatonta kassleria, joten kilo sitä piti heti ottaa mukaan. Hakattiin ne sitten ohuemmiksi ja laitettiin itse tehtyyn marinadiin jääkaappiin muhimaan vuorokaudeksi. Poika grillasi ja itse tein lihalle seuraksi salaatin ja keitin uudet perunat. Aika onnistunut setti.

Marinadi ohje:

4cl Jallua
4kynttä valkosipulia
2rkl riistamaustetta
4dl oliiviöljyä
1/2dl soijakastiketta
2dl mietoa chilikastiketta
1dl juoksevaa hunajaa
2rkl paprikajauhetta
1rkl suolaa
1/2dl sinappia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti