lauantai 9. huhtikuuta 2016

Chili con carne




Chilin taimia kouliessa tuli mieleen chilinen ruoka. Päätettiin tehdä Chili con carnea. 


Ainekset:

Öljyä paistamiseen
3 isoa sipulia silputtuna
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
700g jauhelihaa
800g tomaattimurskaa
70g tomaattipyrettä
1dl sweet chili saucea
255g kidney papuja (valutettu paino)
1 paprika (vihreä)
3 kpl chilejä (cayenne)
suolaa

Ohje:

Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet silpuksi. Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. 
Lisää jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja valkosipulinkynnet. Pilko paprika paloiksi. 
Lisää kypsytetyn jauhelihan joukkoon tomaattimurska, tomaattipyre, sweet chili sauce, valutetut pavut, paprika ja chilit. Lisää suolaa oman maun mukaan. Anna hautua kannen alla n. 35 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti