sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Hillakääretorttu




Vielä yksi yö töitä ja sitten viikoksi hillan poimintaan. Otettiin jo hiukan ennakkoa ja tehtiin hillakääretorttua. Vaikka ei makeasta niin tykätäkkään, niin maistui. 

Ainekset: 

4kpl kananmunia
1,5dl sokeria
1,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta


Täyte:

300g hillahilloa
2dl kuohukermaa
1tl vaniliinisokeria

Ohje:

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita leivinjauho perunajauhojen joukkoon. Lisää jauhoseos muna-sokerivaahtoon varovasti käännellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa 7 minuuttia. Kumoa kääretorttupohja leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu hieman hienoa sokeria. Poista pohjapaperi ja anna pohjan hieman jäähtyä. Levitä hillo tasaisesti pohjan päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon vaniliinisokeri. Levitä kermavaahto tasaisesti hillon päälle. Kääri torttulevy leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti