maanantai 7. huhtikuuta 2014

PEKONICHILIT JUUSTOTÄYTTEELLÄ

Kesällä meillä suurin osa ruuasta pyritään tekemään ulkona grillissä. Nyt kelit on jo semmoiset, että mieli tekee grillailla vaikka kyllä meillä grillatan välillä keskellä talveakin. Rupesin miettimään, että mitähän voisin laittaa grillissä viime vuonna kasvatetuista chileistä joita on vielä aika mukavasti pakkasessa. Keskustelupalstoja lukiessa löytyi useita kirjoituksia chileistä, jonka sisälle laitetaan koskenlaskija juustoa ja kääritään pekonia päälle. Pekonihan on meille se mitä mielellään laitetaan ruokaan, kuin ruokaan joten pakko oli tätäkin kokeilla. Ja eipä tietty näin UKKONA tullut käsineitä pidettyä ja sen huomasin kyllä, niin saunassa kuin seuraavana päivänä naaman pesussa kuin jopa miehistä tavaraa kusella käsiteltäessä. Tässäpä tämä ohje:

ainekset:

N. 20kpl jalapeno chilejä.
Koskenlaskija juustoa
Pekonia

Viillä chileihin pitkittäin oleva viilto ja poista siemenet.

Laita sisään juustoa.

Kierrä chilin ympärille pekoni.

Grillaa kypsäksi ja nauti oluen kanssa :)

Kuvassa chilit ennen grilliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti