sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Siiderinen porsaan palapaisti





Tänään ajattelin tehdä porsaan palapaistilihoista jotain. Ajattelin, että possunlihan kanssahan toimii omena, joten kävinpä ostamassa tölkillisen kuivaa omena siideriä. Itse en ole mikään siiderin ystävä, joten koko tölkki sai mennä ruokaan. 

Ainekset:

800g Porsaan palapaisti lihoja
50cl Kuivaa omana siideriä
5dl Vettä
3kpl Porkkanoita
2kpl Sipuleita
20kpl Mustapippureita
Suolaa
Voita paistamiseen

Ohje:

Ruskista lihoja voissa pannulla ja kaada vuokaan. Kuori ja leikkaa paloiksi porkkanat ja sipulit sekä lisää siideri, vesi ja pippurit.

Lämmitä uunissa 225 asteessa ilman kantta 20 minuuttia, jonka jälkeen laita kansi ja anna kypsyä 175 asteessa n. 2 tuntia.

Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti