Hirvenlihaa tulee meillä käytettyä paljon ruuan laitossa ja blogiinkin on tullut vuosien varrella jo useita reseptejä laitettua. Tällä kertaa tehtiin ihan perinteinen hirvikastike.
Ainekset:
n.900g hirvenpaistia
5rkl vehnäjauhoja
1l lihalientä
2kpl sipulia
10kpl katajanmarjoja
Voita
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Ohje:
Leikkaa hirvenpaisti suikaleiksi. Silppua sipulit. Kuullota sipulit pannulla voissa ja kaada kattilaan. Ruskista paistisuikaleet voissa pannulla parissa erässä ja kaada kattilaan.
Laita pannulle miehekäs nokare voita ja ruskista vehnäjauhoja siinä. Lisää pannulle lihaliemi. Kaada kastike kattilaan.
Lisää joukkoon katajanmarjat ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Hauduta noin kaksi tuntia miedolla lämmöllä.
Tarjoile vaikka keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti