Tällä kertaa poronpaistista valmistettiin porokääryleitä.
AINEKSET:
n. 550g poronpaistia
140g pekonia
70g sinihomejuustomurua
0,5l olutta
Riistamaustetta
Voita
OHJE:
Ota paisti huoneenlämpöön tuntia ennen valmistusta. Poista lihasta mahdolliset kalvot. Leikkaa paisti noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet yksitellen kahden kelmun väliin ja nuiji lihanuijan sileällä puolella ohuiksi.
Mausta viipaleet riistamausteella ja ripottele päälle sinihomejuustomurua. Laita päälle pekonia ja kääri rullalle. Sulje rullat cocktailtikuilla.
Paista kääryleitä voissa pannulla, kunnes pinnassa on kaunis väri. Siirrä kääryleet pataan. Huuhdo paistinpannu oluella ja valuta kääryleiden päälle pataan.
Kypsennä kannen alla uunissa 150 asteessa n. 40-50 minuuttia.
Poista kääryleistä cocktailtikut ennen tarjoilua.
Tarjoile esim puikulaperunamuussin, maustekurkku viipaleiden ja puolukka soseen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti