maanantai 27. tammikuuta 2014

Tomaatti-Chili kuha




Isä tuo silloin tällöi kalaa ja nyt sitten saatiinkin kokattavaksi kuhaa. Normaalisti tulee laitettua kuhaa pannulla, mutta nyt ajattelin laittaa sitä uunissa. Pitkään olen haaveillut kokeilevani tomaati-chili kastiketta siihen päälle ja omasta mielestä se toimi. Poika hiukka vieroksui chilin käyttöä, koska koulussa oli joku laittanut juurikin tänään köksän tunnilla huomattavan vahvaa chilikastiketta ruokaan. Meillä pakkasesta löytyy itse kasvattamia chilejä ja sokeriherneenpalkoja, joten pitipä niitä tähän käyttää. Itse en ottanut siemeniä pois, mutta ota toki pois jos arastat tulisuutta. Oltiin kyllä molemmat todella tyytyväisiä tähänkin tuotokseen ja ois tästäkin riittänyt myös naisväelle :)


Ainekset:

n. 5-6 kuhafilettä
n. 3-4 rkl öljyä
1 porkkana suikaloituna
5 pientä chiliä 
n. 100g sokeriherneenpalkoja
2 pientä sipulia
400g tomaattimurskaa

Asettele kuhafileet vuokaan ja ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota porkkanasuikaleita, chilejä, sokeriherneenpalkoja, ja sipuleita hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska. Kaada kastike kalafileiden päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. 

Tarjoile esim riisin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti