Tuli käytyä isolla kylällä ja silmiin osui aasialainen ruokakauppa. Yksi asioista mitä oli pakko ostaa oli yksi lempikastikkeista eli hoisin kastike. Tällä kertaa kastikkeeseen pääsi possu.
HOISIN POSSUA
AINEKSET:
500g possun suikaleita'
260g Hoisin kastiketta
1kpl punainen paprika
2kpl sipulia
2kpl valkosipulinkynsiä
1kpl punainen chili
Suola
Pätkä tuoretta inkivääriä
Rypsiöljyä
OHJE:
Ota possunsuikaleet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta.
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi inkivääri. Viipaloi chili. Poista paprikasta kanta ja siemenet, leikkaa lyhyiksi suikaleiksi. Freesaa öljyssä chili, sipuli, valkosipuli ja tuore inkivääri. Nosta sivuun.
Paista possun suikaleita kovalla lämmöllä hetki öljyssä pannulla ja lisää joukkoon hoisinkastike ja loput ainekset. Mausta suolalla.
Paista välillä käännellen n. 20 minuuttia, kunnes possu on kypsää.
Tarjoile esim. jasmiiniriisin ja wok vihannesten kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti