perjantai 31. maaliskuuta 2023

Kermainen pekoni-kanttarellikeitto

 


Pekoni, kanttarellit kuohukerma ja sulatejuusto, niin siitä on hyvä keitto tehty. Aivan parasta nopeaa ja maukasta arkiruokaa. 

AINEKSET:

200g pekonikuutioita

110g kanttarelleja suolavedessä

2dl kuohukermaa

1kpl sipuli

3rkl vehnäjauhoja

9dl vettä

50g sulatejuustoa

Voita

Suolaa

Mustapippuria myllystä

Koristeluun tuoretta persiljaa

OHJE:

Valuta ja huuhtele kanttarellit. 

Paista kanttarelleja voissa pannulla, niin että neste poistuu. Kaada kattilaan. Lisää pannulle voita ja silputtu sipuli, jatka paistamista kunnes sipuli on pehmeää. Kaada kattilaan. 

Paista pekonikuutioita pannulla ja kaada kattilaan. 

Lisää kattilaan vehnäjauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. 

Lisää joukkoon kuohukerma ja sulatejuusto. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti