Pekoni, kanttarellit kuohukerma ja sulatejuusto, niin siitä on hyvä keitto tehty. Aivan parasta nopeaa ja maukasta arkiruokaa.
AINEKSET:
200g pekonikuutioita
110g kanttarelleja suolavedessä
2dl kuohukermaa
1kpl sipuli
3rkl vehnäjauhoja
9dl vettä
50g sulatejuustoa
Voita
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Koristeluun tuoretta persiljaa
OHJE:
Valuta ja huuhtele kanttarellit.
Paista kanttarelleja voissa pannulla, niin että neste poistuu. Kaada kattilaan. Lisää pannulle voita ja silputtu sipuli, jatka paistamista kunnes sipuli on pehmeää. Kaada kattilaan.
Paista pekonikuutioita pannulla ja kaada kattilaan.
Lisää kattilaan vehnäjauhot ja sekoita.
Lisää vesi ja mausteet kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää joukkoon kuohukerma ja sulatejuusto. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti