Possun kylkisiivut sopii niin perinteiseen läskisoosiin, kuin grilliinkin. Tällä kertaa kylkisiivut meni uuniin ja sai hunajakuorrutteen.
HUNAJAISET POSSUN KYLKISIIVUT
AINEKSET:
n. 250g possun kylkisiivuja
Juoksevaa hunajaa
Suolaa
Mustapippurirouhetta
OHJE:
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita kylkisiivut leivinpaperin päälle uunipellille. Laita kylkisiivun päälle loraus juoksevaa hunajaa ja levitä sudilla. Ripottele päälle hieman suolaa ja mustapippurirouhetta.
Paista uunissa n.30 minuuttia kunnes kypsiä ja hyvän värisiä. Nosta hetkeksi talouspaperin päälle.
Syö sellaisenaan vaikka oluen kanssa tai tarjoile esim. perunamuussin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti