sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Jauhelihapasteijat






Eilen tekastiin jauhelihapasteijoita. Pitemmittä puheitta: 

2 pkt (a 500g) Lehtitaikinalevyjä.
400g jauhelihaa
1 kpl sipuli
1,5dl basmati riisiä
Pippuria
Jauhelihamaustetta
Paprikamaustetta
Pekonisuolaa
1kpl kananmuna (voiteluun)

Laita lehtitaikina levyt sulamaan. Leikkaa puoliksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli. Lisää joukkoon oman makusi mukaan mausteita.

Keitä basmati riisi suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. 

Sekoita ainekset keskenään.

Laita lehtitaikinan palat pellille leivinpaperin päälle. 

Laita täytettä noin 1rkl per pala ja ja painele haarukalla taikinalevyn reunat kiinni. Tee haarukalla pari reikää pasteijaan.

Voitele pasteijat munalla (kananmunalla) .

Paista uunissa 225 asteessa keskitasolla noin 12minuuttia. 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti