sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Broilerinkoivet riisipedillä




Klassinen kotiruoka, jonka valmistaminen on todella helppoa. Broilerinkoivet ja riisi on edullista, joten sopii hyvin vaikka opiskelijalle. Jätä kuitenkin ne marinoidut koivet sinne kaupan hyllylle ja osta maustamattomia. 

Ainekset:

3-4kpl maustamattomia broilerin koipireisipaloja
4dl pitkäjyväistä riisiä
10dl vettä
3kpl kanaliemikuutioita
3dl herneitä, maissia ja paprikaa sisältävää kasvissekoitusta
1,5tl currya
Suolaa
Sriracha-kastiketta


Ohje:

Kaada riisi ja kasvissekoitus vuoan pohjalle. Kiehauta vesi ja kanaliemikuutiot. Mausta liemi curryllä ja suolalla ja kaada liemi vuokaan. Asettele päälle broilerit. 

Levitä broilerien päälle sriracha-kastiketta. Kypsennä uunissa 225asteessa 30minuuttia, jonka jälkeen 175asteessa vielä tunti. 


2 kommenttia:

  1. Viimeks kun tätä tein, niin riisistä tuli ihan mautonta ja broiskutkaan ei oikeen onnistunut. Nyt tein tällä ohjeella, ja tuli niin täydellistä! Vettä oli just oikea määrä, ei tarvinut missään vaiheessa lisätä, ja maku ihan täydellinen! Kiitos! Tästä tuli mein luottoresepti! =) Täytyypä tutustua muihinkin resepteihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Asta kommentista. Anteeksi, että hiukka meni aikaa vastata sinun kommenttiin, mutta blogin pitäminen on ollut hieman tauolla työ ym. kiireiden takia. Kiva, että pidit reseptistämme ja itse asiassa tämä resepti on yksi katsotuimmista resepteistä. Tutustu ihmeessä myös muihin resepteihimme ja kerro meille mielipiteesi.

      -J&P

      Poista