tiistai 16. tammikuuta 2018

Nachovuoka (Nachos Supreme)





Jo pitkään selaillessa toisia ruokablogeja on aina välillä noussut  esiin nachovuoka. Tai kyseinen ruoka löytyy myös nimillä mättöpelti, nachos supreme, etc. Kun reseptejä katselee, niin monesti ne ei näin mies näkökulmasta ole niin mättöjä. Lihan määrä on olematon tai sitä ei ole ollenkaan. Siispä me tehtiin oma versio kahdelle miehelle ja siihen laitettiin meidän mielestä sopivasti lihaa ja tietysti juustoa. Rinnalla olisi voinut vielä tarjoilla salaattia, mutta kyllä tällä setillä lähti nälkä ilman rehujakin.  

Ainekset:

450g maissilastuja
700g jauhelihaa
60g tacomausteseosta
300g juustoa ja jalapenoa sisältävää dippikastiketta
400g tulista tacokastiketta
200g juustoraastetta
1kpl punasipulia
3kpl valkosipulinkynsiä
200g maissia
Öljyä


Ohje:

Kuori- ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista jauheliha pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää jauhelihan joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon tacomauste, sekoita ja anna hetken muhia. 

Kaada maissilastut uunivuokaan. Kaada jauheliha tasaisesti jokapuolelle, että kaikki maissilastut peittyy. Lisää joukkoon maissit ja sekoita tasaisesti. Seuraavaksi lisää ja levitä tasaisesti vuokaan juustodippi ja sen jälkeen vielä tacokastike. Ripottele vielä päälle pussillinen juustoraastetta. 

Kypsennä nachovuokaa uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti