keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Tomaattinen makkarapata





Päätettiin jatkaa edullisella, nopealla, mutta myöskin maittavalla ja täyttävällä ruualla tätä tämän viikon bloggailua. Tänään päivä menikin pitkälti töissä ja hiihtäminenkin jätettiin väliin, kun ulkona oli kumminkin sen -28 astetta. Kohti huomista ruokaa ja tänään siis tomaattinen makkarapata. 

Ainekset:

500g lenkkimakkaraa
1pss makaronia
2prk tomaattimurskaa
300g keittojuureksia
2kpl valkosipulinkynsiä
1dl sweet chili saucea
1dl ketsuppia
1kpl sipuli
Mustapippurirouhetta
Oreganoa
Öljyä
Vettä (makaronien keittämiseen)


Ohje:

Keitä makaronit vedessä lähes kypsäksi. Pilko makkarat kuutioiksi ja kuori- ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista pannulla pienessä määrässä öljyä makkarat ja sipuli- ja valkosipulisilppu. Kaada makaronien keitinvesi pois ja kaada makaronit takaisin kattilaan. Lisää kattilaan makkarat, sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon tomaattimurska, sweet chili sauce, ketsuppi, keittojuurekset ja mausteet. Sekoita ja anna muhia noin 15-20 minuuttia välillä sekoittaen. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti