Grilli on vapaa päivinä ollut lämpimänä lähes päivittäin. Halusin lihan kylkeen jotain uutta lisäkkeeksi. Koska pihalla on raparperiä yllin kyllin, niin siitä se sitten lähti:
RAPARPERICHUTNEY
Ainekset:
500g raparperia
2kpl sipulia
1kpl valkosipulinkynsiä
1kpl chili
1dl valkoviinietikkaa
2rkl fariinisokeria
1rkl raastettua inkivääriä
1/2dl hillosokeria
1tl suolaa
Ohje:
Huuhtele, kuori ja pilko raparperit. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulinkynsi. Puhdista ja suikaloi chili.
Pane kaikki chutneyn aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10-15 minuuttia.
Purkita kuumana kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti