lauantai 6. heinäkuuta 2019

Raparperichutney



Grilli on vapaa päivinä ollut lämpimänä lähes päivittäin. Halusin lihan kylkeen jotain uutta lisäkkeeksi. Koska pihalla on raparperiä yllin kyllin, niin siitä se sitten lähti:

RAPARPERICHUTNEY

Ainekset: 

500g raparperia 
2kpl sipulia
1kpl valkosipulinkynsiä
1kpl chili
1dl valkoviinietikkaa
2rkl fariinisokeria
1rkl raastettua inkivääriä
1/2dl hillosokeria
1tl suolaa


Ohje: 

Huuhtele, kuori ja pilko raparperit. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulinkynsi. Puhdista ja suikaloi chili. 

Pane kaikki chutneyn aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10-15 minuuttia. 

Purkita kuumana kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti