Eipä ole hetkeen ollut tarjolla hirven sisäfilettä, mutta nyt saatiin pari kappaletta. Tässä yksi herkullinen resepti valmistukseen.
AINEKSET:
500g hirven sisäfilettä
3-4 valkosipulin kynttä
1dl soijakastiketta
3rkl hunajaa
2tl Dijon-sinappia
1rkl öljyä
Ripaus suolaa ja pippuria
1dl viskiä
Voita
OHJE:
Poista kalvot lihasta. Pilko valkosipulinkynnet.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita lihat sekaan, anna marinoitua 1-3 tuntia.
Paista lihan pinta ruskeaksi voissa.
Laita uuniin 150 asteeseen kunnes lihan sisälämpötila on 56 astetta (medium).
VISKIKASTIKE
AINEKSET:
1,5dl kermaa
3rkl Dijon-sinappia
5rkl viskiä
1dl vettä
1kpl lihaliemikuutio
Ripaus suolaa ja pippuria
OHJE:
Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kiehauta.
Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
PEKONIPAVUT
AINEKSET:
1pkt pekonia
n.125g papuja
OHJE:
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja laita paistinpannulle. Anna paistua hetki ennen papujen lisäämistä.
Lisää loraus viskiä halutessasi.
Paista kunnes pavut ovat ottaneet väriä ja pehmenneet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti