lauantai 16. syyskuuta 2023

KANTTARELLI-PEKONIKASTIKE

 




Koska kaupoista saa vielä tuoreita kanttarelleja, niin nyt se näkyy myös täällä blogissa. Pitkän työpäivän jälkeen on parasta maistuva, mutta nopea ruoka. Tämä on juurikin sitä. 

KANTTARELLI-PEKONIKASTIKE

AINEKSET:

200G kanttarelleja

200g pekonikuutioita

1kpl sipuli

2rkl vehnäjauhoja

1,5dl kuohukermaa

Suolaa

Mustapippuria myllystä

Tuoretta persiljaa

 OHJE: 

Puhdista ja pilko kanttarellit. Nosta ne kuumalle pannulle ja hauduta niistä neste pois. Kaada kulhoon odottamaan.

Lisää pannulle pekonikuutiot. Sekoittele kunnes pekoni hieman paahtuu. Lisää pannulle pilkottu sipuli ja kuullota.

Lisää pannulle kanttarellit, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vehnäjauhot ja sekoita.

Lisää kerma ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää päälle tuoretta persiljaa.

Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti