Koska kaupoista saa vielä tuoreita kanttarelleja, niin nyt se näkyy myös täällä blogissa. Pitkän työpäivän jälkeen on parasta maistuva, mutta nopea ruoka. Tämä on juurikin sitä.
KANTTARELLI-PEKONIKASTIKE
AINEKSET:
200G kanttarelleja
200g
pekonikuutioita
1kpl
sipuli
2rkl
vehnäjauhoja
1,5dl
kuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria
myllystä
Tuoretta
persiljaa
Puhdista
ja pilko kanttarellit. Nosta ne kuumalle pannulle ja hauduta niistä neste pois.
Kaada kulhoon odottamaan.
Lisää
pannulle pekonikuutiot. Sekoittele kunnes pekoni hieman paahtuu. Lisää
pannulle pilkottu sipuli ja kuullota.
Lisää
pannulle kanttarellit, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vehnäjauhot ja
sekoita.
Lisää
kerma ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää
päälle tuoretta persiljaa.
Tarjoile
keitettyjen perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti