Täällä Lapissa moni aloitti talviloman vieton, mutta itse en tänä vuonna semmoista vietä. Töiden jälkeen maistuu helppo, mutta itse tehty arkiruoka.
MAISSIPANEROITUA KANAA
AINEKSET:
n. 410g kanan ohutta fileeleikettä
2kpl kananmunia
4dl maissimuroja
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Voita paistamiseen
OHJE:
Ota fileeleikkeet huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen valmistamista.
Mausta fileeleikkeet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
Murskaa maissimuroja morttelissa, mutta älä liian pieneksi. Kaada kulhoon.
Riko kananmunat toiseen kulhoon ja sekoita.
Pyörittele fileeleikkeet kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
Sulata uunin kestävällä paistinpannulla voita ja paista fileeleikkeisiin kaunis väri. Nosta pannu uuniin ja kypsennä fileeleikkeitä 200 asteessa kunnes kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti