lauantai 5. maaliskuuta 2022

Maissipaneroitua kanaa

 


Täällä Lapissa moni aloitti talviloman vieton, mutta itse en tänä vuonna semmoista vietä. Töiden jälkeen maistuu helppo, mutta itse tehty arkiruoka. 

MAISSIPANEROITUA KANAA

AINEKSET:

n. 410g kanan ohutta fileeleikettä

2kpl kananmunia

4dl maissimuroja

Suolaa

Mustapippuria myllystä

Voita paistamiseen


OHJE:

Ota fileeleikkeet huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen valmistamista. 

Mausta fileeleikkeet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. 

Murskaa maissimuroja morttelissa, mutta älä liian pieneksi. Kaada kulhoon. 

Riko kananmunat toiseen kulhoon ja sekoita. 

Pyörittele fileeleikkeet kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa. 

Sulata uunin kestävällä paistinpannulla voita ja paista fileeleikkeisiin kaunis väri. Nosta pannu uuniin ja kypsennä fileeleikkeitä 200 asteessa kunnes kypsiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti