keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ärjyn lapin ukon pitsa




Tänään vietetään kansainvälistä miestenpäivää. Jospa siis laittasit eukon keittiöön ja avaisit kaljan. Tässä ois eukolle yks resepti. Tästä reseptistä tuli neljä pitsaa.

Murenna hiiva taikinakulhoon
Kaada kulhoon kädenlämpöinen vesi ja öljy. Sekoita kunnes hiiva liukenee.
Lisää suola ja jauhot. Sekoita taikina.
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa se kimmoisaksi. Pane takaisin taikina kulhoon ja anna sen kohota leivinliinan alla tunti. 
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, jaa tasakokoisiksi paloiksi ja leivo ne palloiksi. Peitä leivinliinalla.
Kauli taikinasta pyöreitä pizzapohjia.
Pane taikina kiekko pellille.
Levitä pohjalle LA SALSA DEL DIABLO ,Paholaisen kastike.

Levitä päälle savustettu pororouhetta.
Levitä päälle jalapeno viipaleita. 
Lisää päälle juustoraaste.
Lisää päälle oreganoa.

Paista Pizzoja uunin keskiosassa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Ainekset:

Pohja

50g hiivaa
5dl vettä
2rkl öljyä
2tl suolaa
n. 14dl jauhoja

Täyte

LA SALSA DEL DIABLO ,Paholaisen kastike. Ohje kastikkeelle löytyy riista tortilla reseptistä.
savupororouhetta
jalapeno viipaleita
oreganoa
juustoraastetta

VAROITUS!! OLUEN LISÄKSI SAATTAA OLLA, ETTÄ TULISUUDEN TAKIA MYÖS MAITO MAISTUU. 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti