perjantai 7. marraskuuta 2014

Paistetut muikut







Pari päivää sitten rupesi tekemään aivan sairaasti mieli paistettuja muikkuja. Eilen sitten oli aivan pakko lähteä kaupasta hakemaan muikkuja. Valitettavasti tähän aikaan vuodesta ei ainakaan täältä päin suomea löydy niitä pieniä muikkuja, koska ne on aivan parhaita ja helpoimpia valmistaa. Koska löytämäni muikut oli keskikokoisia tulisi niiltä poistaa pää ja sisukset, mutta nyt ne oli poistettu jo valmiiksi. Aivan pienet muikut voi laittaa päineen kaikkineen. 

Muikut pyöritellään ruisjauhoissa jossa on suolaa.

Laita pannulle voita ja paistele molemmin puolin.

Kun muikut ovat mielestäsi valmiita, niin lisää pannulle voita ja paista toinen erä.

Meillä muikut syötiin perunasoseen ja keltaisista porkkanoista tehdyn porkkanaraasteen kera.

Ainekset:

n. 800g pieniä tai keskikokoisia muikkuja
Ruisjauhoja
Suolaa
Voita

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti