sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

PASTA BOLOGNESE







Toissa päivänä tehtiin lasten kanssa Pasta Bolognesea. Eilen syötiinkin kevyemmin eli ihan salaatti linjalla oltiin. Tässäpä ohje Pasta Bologneselle.

Ainekset:

160g Pekonia
700g Jauhelihaa
2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
800g Tomaattimurskaa
2rkl Ketsuppia
1rkl Dijon sinappia
1kpl Lihaliemikuutio
1tl Mustapippuria
1tl Sokeria
2rkl Oreganoa
1rkl Basilikaa
1rkl Suolaa

Kuutioi pekoni, kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista pekoni kuumalla pannulla. Lisää jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Paista kypsäksi. Lisää loput aineet ja anna kypsyä kannen alla lähes 2 tuntia. Keitä spaghetti kypsäksi. Sekoita kastike ja spaghetti ja halutessasi voit tarjota parmesaaniraasteen kanssa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti